Sunday, February 27, 2011

4sgs oh 4sgs...

bru pas usha group 4sgs...dok tgk2 comment bdk2 final year neh...hahaha...sumpah lawak...topic sgt la siyes...dlm 30 comment ja yg sgt siyes dan tak lari tajuk...tp selebeh nyer mmg merapu merapat la...sapa nk tau perangai bdk2 final remote sensing mmg bole korek la kt group neh..tppppp...opss group ini just for our batch...selaen batch 4sgs mmg xakan di layan oke dan xbole jejakkan 1 comment pon kt group tu...sbb tu suma jd mengong2 sbb bdk class sndri...


sy sgt syg ngn batch sy..even stress mcm mn pon kedaan still ada je manusia yg sudi buat lawak pandai yaaa amat...even tgh presentation subject prof.M still, we can overcome it with a bunch of joke*pelis ignore my clever idiom...hehe* ...klau xcaya sila la lepak ngn bdk2 class sy...mereka sgt2 sporting...even sometime sgt2 annoying...tp itulah kami...buruk mcm mn pon km at the end still akan duduk semeja cuba selesaikan masalah ramai...sbb utama km berbincang mostly cmna nk result ubah result yg salah mnjdi btol di mata lecturer*lbih mudah cmna nk tipu*...hahahaha


sepanjang belajaq mmg byk gila konflik km..gadoh??xyah ckp la...ari2 kot...besa la sedangkan lidah lg tergigit inikan pula manusia kan??..hehe..tp kalu gelak..hmmm kalau la ada software yg bole kira dan wt purata jumlah gelak sepangjang tahun..msti result dia menunjukkan purata gelak bdk2 4sgs adalah setiap minit dan frequency setiap gelak yg dihasilkan adalah undefine...mmg kalah mak lampir la kan..mak lampir pon kena nuntot ilmu ngn kami suma...hahahaha...

sapa ckp bdk2 4sgs xbole wt keja??sapa???sapa??sapa???km suma nmpk je sgt rilek..tp bila dh mai tanggungjawab..insyaallah akan digalas sebaik mungkin...byk dh program yg km suma usahakan bersama...semua nyer ade ke yg fail??xde kan...contoh terdekat...RESSO..mmg tpt yg km pilih dekat cet cet ngn jb and some facilities xbrapa nk complete..tp km sgt2 berusaha siang malam to make sure our program succeed...and km dh buat something yg batch laen xpenah wt..apakah ituu...tettt xbole la nk bgtau..rahsia batch...hehehe~*anti climax la kan*






xkisah la mcm mn situasi pon...sy tetap sy batch sy...sekian...


p/s: 4sgs bermaksud pelajar tahun akhir remote sensing...dan km suma sgt ayu dan macho..erkkk..





2 comments:

  1. btol2.. sayanggg sangaaaat :)
    klu lepak same2 kompem hingaqq~

    ReplyDelete
  2. haha..tu la psal..pantang jumpa suma nk ckp...xdak sapa nk jd pendengar...kikiki~

    ReplyDelete