Monday, February 14, 2011

salam Maulidur Rasul kawan kawan..=)

marilah sama2 la kta b'selawat keatas nabi...jika dlm bnyk2 msa pon kta sering alpa, biar la maulut nabi ini kte ingat kt Rasul junjungan kta
 hurmm...pejam celik pejam celik tahun nie last sambut Maulidur Rasul as a degree student...cepat nyer masa terbang kan??kita xsedar pon..dlu ms mula2 register masuk UTM rs lambat bebonar la nak abes degree...4 tahun tu...dok pikir2 nk wt apa la kan dlm ms 4 tahun tu...tp bila dh final year mak aihh...cepat nyer...mak pon dh stat ce cite pasal cucu...ohhoii~

aritu chatting ngan abg acap...ms aku 1st year dia final year...tiba2 dia ckp "xsangka korg suma dh final year..dlu ms mula2 msk abg tgk msing2 berhingus lg...skang abg tgk masing2 macho dan ayu..."

auuwwww!!!

suma sila take note...dia ckp kita macho dan ayu...cpt2 sokong ayat itu...hahaha..tp jgn skong ayt berhingus..aku rs dia tipu ja tu...keh3~sbb masa 1st year kita mmg macho dan ayu pon..skang lg la bertambah macho dan ayu..kan3??*skali skala prasan ngak apa2 dong* keh keh keh...

eh eh..few pictures aku terjumpak dlm external...

nie masa first year...ayu pe ktorg..kan3??

2nd year..bertambah ayu dh...

3rd year..mmg terserlah lah kemachoan dan keayuan ktorg

tadaaaaa...final year!!!amacam??ayu dan macho x??*sila jd hakim yg adil..weee*

7 comments:

  1. weh..besaqkan gmbaq cket...haha..btw, salam maulidur rasul.. :D

    ReplyDelete
  2. salam maulidur rasul...yg macho tu aku...hehehe

    ReplyDelete
  3. salam maulidur rasul jugak...erkkk..tp yg ayu tu aku la kan??haha~

    eni: acece..nk sruh aku besaqkan gmbaq ank la tu...haha...orite!

    ReplyDelete
  4. uwaaaa, dah nak abes blaja kan.. cepat jer rs.. T_T

    ReplyDelete
  5. tu la...mulai skang kita kena create sweet moment ja mek...nt bla dh kua dh ssh dh nk jmpa...knpom mu rindu aku gila2 pnya lah..hehehe~

    ReplyDelete