Thursday, March 31, 2011

aku bukan pengemis...

pukul 3 4 minit pg...just came back from group discussion...projek juta2 neh mn bole tido awal..haha~klau ayah tau neh knpom bisng...padiaaa wt discussion smpat pagi2 buta...xpenah di buat org...tp xpa.sbb 4sgs mmg wt cmtu..klau xwt cmneh mmg keja xsiap la...dh terasa bahang2 kekalutan bercampur keserabutan di hujung2 sem neh...suma bnda mnuntut perhatian..perasaan sndri pon menuntut perhatian gak...haha..sian perasaan sendri terabai...sabau ye hati dan perasaan..keh3~


sapa malu jd pengemis??dok mntak doet kt org sana sini...aku pling bnci bila fizikal sihat walafiat pastu dok wt muka simpati tadah tgn tgu lama2 kt sbelah aku time aku ngah makan...perghh nk telan bnda dlm mulut tu ssh gila...rs cm ada batu dlm kerengkong...sbb kesian aku bg seringgit p men jauh2...tp bila tiap kali aku mkn dia mai wt muka yg sm...oke skali terkena tidak mungkin utk kali kedua...wt muka pandai pura2 xnmpak...huh! padan muka...keja xmo nk doet senang2..byk cantek...hahaha...


tp kan, mn lg malu...jd pengemis kt tp jalan o jd pengemis kasih org??klau suka then pendam2 much better kan dr ska tp dok canang2 kt org tp suma tau ank syok sndri...wehhh malu gila...suka then pendam its normal things in our life...tp klau asik dok pendam pon cmna org nk tau kita ska dia??haishhh love so complicated kan??ehmmm..menunggu lg bgos dr memalukan diri sendri...hahaha..tp cmna kalu bgtau kt org tu pastu ada positive respon???WOW!!!dunia ana yg punya weh...hahaha

klau aku, suma org aku minat smpai xtau mn 1 aku ska...hehe...sila paham aku minat secara diam2...gila nk heboh kt org..malu kot...yg rapat ngn aku je aku knpom kecoh!!!hahaha~tp slalu nyer minat aku xtahan lama...bak kata nisa aku cepat bosan...bila di analyze blk maybe aku xpenah get involve dlm mn2 series relationship...diulang XPENAH!!!so rs tu datang dan pergi sbb xpenah ada respon dari pihak yg diminati...ewahhh* sound a bit pathetic but im fine with it *~sapa sruh minat pastu pendam..padan muka..

simple answer from me: sbb aku bukan pengemis....=)harga diri tu penting beb!!aku still mencari tp bukan mengemis...see the differences???i'm sure u did...=)


pagi2 buta merapu merapat sgt best...sbb bole focus..haha...
























opss!!!!tetiba mncul mamat neh...hekhekhek~~~~



No comments:

Post a Comment