Saturday, April 30, 2011

ceritera di pagi hari..

 assalammualaikum..=) 

jika hatimu seputih awan Jangan biarkan ia mendung
Jika hatimu sejernih air
Jangan biarkan ia keruh
Jika hati seindah bulan
Hiasi ia dengan iman
Jika hatimu gundah
Hibur ia dengan zikir
Jika hatimu luka
ubati dengan sedekah dan doa 
Jika hatimu terusik Hibur ia dengan kasih sayangmu
Jika hatimu tersiksa
Bebaskan dia dengan Tawakkalmu
 
source:saifulislam
 
sambil nyanyi2 lagu bangun pagi gosok gigi. dengar radio. arineh tersuka dengar riuh pagi era. suka3 la program sayangggg dia by pak nil. sangat comel suara kanak2 bercakap. they got lots of ideas. ckap la apa pon budak budak neh bole goreng. da sorang budak pompuan. suara dia comel sgt. adriana kot nm budak kecik tu. aku men agak2 ja. HAHA. dia ckp dia demam xbole g skolah. pastu bgtau dia penah g zoo. ada ular, harimau, singa..bla bla bla. excited dia becerita. sgt comel. pastu pak nil tnya, gajah ade x??dia ckp ade ade. besarrr!!besar macam ayah..HAHAHA..nampak sangat ayah dia gemok. keh3~*opss!terkutuk. maap pak cik*
budak kecik xkisah baby o dh masuk tadika o bru darjah 1 sangat adorable. yet, i still cant understand how could some adult now a days sanggup dera. xdak otak ka pa?? xnmpak ka how bright future they can create if we rise them properly, give them love, protection bla bla bla. orang skang pandai wat anak tp xpandai nk didik. sangat rugi sbb anak aset dunia akhirat. great benefits kita bole dapat klau anak anak dapat didikan seperferct nyer. sebagai contoh. aku. *sila jangan muntah hijau..hahahahaha* budak yg cerdik neh species xdengar ckap. ade je idea dia nk bg org marah. sangat2 menguji iman. bkan mak ayah dia ja. tp org2 sekeliling dia. klau xsabar mmg rs nk bg tangan ja. HAHA. tp as parents, family members yg dah besar pon kena la guna akal yang Allah bg neh nk didik btol2. jgn kita pon p jd budak2 jugak.*aku xckap ngn cermin..haha*

   
 
comelll nyerrr!!! ^.^
 
 
 

Thursday, April 28, 2011

cinta mati *copy and paste amalan mulia* HAHA

aku sgt ska bc blog junior aku srg neh. dia sgt kreatif dlm mengekspresskan rs hati. xkisah la bab hati, perasaan, rs xpueh ati, bla bla bla..bila baca sgt enjoy. so, aku nk copy tros paste kt entry arineh. edit pon sket2 ja kot. main idea 100% from her blog.because it suit me =)
 
Dalam hati, aku berdoa semoga dia adalah cinta mati aku. for sure i dont know who.

Dia yang soleh. Sebab aku nie tak berapa nak solehah lagi. Aku perlu dia untuk jadi ketua aku, bimbing aku untuk sama sama cari keredhaan-Nya. Boleh kan? Hah. Muslimah sangat ayat aku. Tapi betullah, aku cukup kekurangan serba serbi dan aku perlukan dia untuk menjadi pelengkap hidup aku yang kekurangan nie. Oh rocky rockyah aku nie pun, aku nak lelaki yang baik jugak untuk diri sendiri. Kalau semua perempuan jahat kena kawen dengan lelaki jahat, lahirlah pulak anak Adam double jahat nanti. Cemana? Lelaki baik, saya nie tak berapa nak baik. Kalau awak baik kan, boleh la eh terima saya seadanya? Jangan risau, jahat jahat saya pun insyaAllah saya tak buli laki sendiri. saya janji oke ^_^

Dia yang penyabar. Aku nie manusia lembut + keras. Terlalu. Maksudnya, sama ada aku akan jadi manusia paling lembut hati atau paling keras hati dan dua dua memerlukan kesabaran dia yang tinggi. Kalau saya nak merajuk, awak kena sabar paling lama sepuluh minit untuk pujuk saya. Tak susah pun lah. Cuma kena kerap bersabarlah kot? Boleh kan kan? lg 1, saya neh makan sgt la lambat. kalau awak teman saya makan sila bersabar ye. jgn bosan layan saya makan beserta bercakap. 2 in 1. maybe sbb tu saya makan lambat. tp awak kena layan jugak. ^,^

Dia yang tegas. Okay, tegas tau! Bukan kaki pukul. Aku nie japg kalau kena pukul takut respect yg ada ilang tros. Dia perlu tegas sebab aku bukan manusia berdisiplin. Tapi kalau nak tegas dengan aku, bukan dengan cara menjerit jerit yang macam koman kat tengah padang kawad. Kalau dia cakap slow slow pun aku dah boleh dengar cakap. Aku sangat menurut perintah. Tambah tambah kalau dia orang yang aku hormat. Aku tak pekak sebab aku pegang pada prinsip, biar muka tak cantik telinga jangan pekak. A'ah. Saya tak cantik. Nak perempuan cantik, awak pergi cari orang lain tapi saya tak jaminlah dia tak pekak. HAHAHAHAHA :D

Dia yang aku tunggu untuk melengkapkan aku dan dia yang aku tunggu untuk jadi pelengkapnya. Semoga bertemu nanti, aku + dia bila? itu aku xpasti. :)

Dia kena banyak duit sebab aku species cepat lapar!
 
 
 
dear-awak-yang-saya-x-pasti-lg-siapa please generate ur sabar banyak2 oke. =)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

minds ur own words before u need to eat those back...yuckks!

assalammualaikum. 

xdak niat nk update blog pon even byk gak banda pueh ati jd arineh. dengan lambakan notes marine depan mata neh. of course la study memerlukan perhatian. so, berazam nk study tb2 muncul si tok ali a.k.a alyssa through ym. klau ikot tingkap konpom tu bkn tok ali. tp tok laen. HAHA. 


alang2 dh update neh, jom cita benda yang aku xpueh ati arineh. first, ujung2 sem neh bru tau status yuran aku berhutang. ada ka ptot, awal2 faculty yakinkan TECs *ala2 MUET* dh potong siap2 dh yuran. which means mmg dh bayar. klau nk p amek x amek terpulang, ada ckp wajib ada ckp xwajib. so, memandangkan dh bayar, amek la jugak test tu. tup2 arineh ckp yuran test tu xsettle lg. gila ka pa ujung2 sem neh mintak suruh byar yuran. bole plak p kata miscommunication between TECs person in charge ngn pejabat bendahari. klau stakat sebulan bole trima akal la miscommunication nyer, tp 4 BULAN weh. lampi ke apa smpai benda penting cmneh bole wt halai balai.*nmpak sgt nipu nyer* mmg la rm40, tp bole mkn seminggu kot. ngah pokai cmneh nk call ayah mntak doet mkn ngn doet bayaq yuran?? 2 3 kali gak aku dok pk neh. haishhh laa..
 
second, faculty aku neh mmg ska wt keja last minutes. aku xtau nk ckp cmna dh, nk class kan cmna pon xtau. bongok ka moron xtau la. bole p suruh kami final year student wt survey. siap suruh turun fac bsok. padahal duration to complete those survey started from 16th march till 30th april 2011. perghh 2 3 ari g nk abeh bru kalut nk sruh wt. dh la notis apa pon xkuarkan. mmg poor gila ah management fac aku. tau la fac tu antara fac tertua tp jgn la smpai management pon tua. wt malu la. fac laen suma dh settle before study week lg. nie time exam week. jumaat ada yg ada paper. gila ka pa nk p melangut kt fac just nk completekan survey tu. agak2 la. org opis mntak kerjasama student, tp did they consider our situation? masa yang government bg panjang kot tok settlekan survey tu. pk la. mmg la bnda neh wajib. aku paham. tp yg aku xpaham kenapa mesti last minute??bkan apa pon, online ja. bkn org opis nk kena kira satu2 jawapan kami. haruu la..*dh la aku still xpueh ati ngn policy terhebat faculty yg baru dilancar neh*


third. yang neh mmg lawak. back to issue TECs. bdk2 final year mmg la emo pasal kes berhutang+ditipu pihak atasan. tp xde la smpai nk bakooo pejabat bendahari tu. tup2 ada la bdk pompuan neh. bole p kata km final year student neh BODOH sbb isu yuran TECs neh.hello darling, km suma bising sbb mula2 ckp laen , pastu ckp laen..mmg xsayang mulut la kan. HAHA *gelak tp xsenyum*. ank tu bdk 2nd year weh. xdak kaitan langsung ngn kes neh. bole plak p msk cmpur. klau msk elok2 xpa la. nie mai2 cr pasal. mmg sgt2 nk show off kebodohan diri sendri. abeh dh suma org kenai bdk tu with negative impression. p comment kt group where majority ahli group bdk final year siap lawan2 cakap lg.*kuang ajau bukan??* mmg kena aim la. yes u have the right to express ur opinion, but please la choose the right words. xska pon jgn la shows sangat yg ank xrespect senior. skang 1 UTM dh aim dia. takot wehh. klau aku jd bdk neh mmg xbrani nk kuar bilik dh. klau kua pon pakai topeng. camouflage smpai suma dh lupa..AHAHA.



aduhh kasihan btol sama itu budak. tp what comes around goes around. so redha je la wahai budak.tu je la yang aku bole tlg. sbb ayat ank bikin hati suma orang panas..





Wednesday, April 27, 2011

cun the movie best!!!

baru abes tgk cita CUN..hahahahaha..mmg lawak la weh. xrugi tgk. 
sapa nk tgk p la tgk.
sbb utama aku nk tgk pon sbb remy ishak belakon.. HEHE.
tau tau ada bias di situ. tp bila dh tgk xrs nyesal.
tambah2 bila remy ishak cakap loghat kedah. aku tau he sound a bit pelik.
tp bole diterima akal ngn telinga lg.
*bila dh suka, suma oke. HAHA*
thanks to rumet sbb dh dload cite tu. 
jd mak lampir aku time tgk cite tu. leteh aku gelak.
time depa gadoh2. juruih aiq tu mmg xbole blah la. haha
tiba2 teringat zaman skolah dulu. kena buli ngn budak tu. mmg anti gila aku kt dia. tp tu la org tua2 ckp jgn benci sgt kt org. especially yg berlainan gender. haaa amek ank. 
tp tu cita lama. even it take years to take him out from my head. but i did it!!! just let bygone be bygone. 
love is blind dear. tp klau ikot jln cita novel knpom skang aku ngn dia. but im sure that its not going to happen even though both of us still single. 
*muka yakin*

knpom kwan2 aku yg amek hydro dok jeles sbb bsok depa ada paper.
KIKIKI~
sgt2 impress la ngn maya karin sbb bole dia p men ligan2 dalam selut, rabat ghebau etc.
tp pemakaian dia agak xpatot. sbb area kmpung xjmpak g la yg jlan2 pakai singlet.
ehmm..overall oke la. layannnnn~~~~





"sapa kata klcc ngan sawah padi xboleh bersatu??"




p/s: kwan2 yg ade paper hydro bsok, good luck. buat elok2. =)
p/s/s: sapa nk cita neh meh amek kt bilik aku..hehe

Saturday, April 23, 2011

rasa mcm nk becakap tanpa henti sampai puas ati!!!

see my entry title??tu la yang aku rasa skang..nk becakap tanpa henti. sebab??xdak sebab. tgh xpueh ati kt org?? mmg mmg mmg pon tp xbole story mory dlm blog. cause it confidential. nk becakap nk becakap nk becakap!!!cakap la cakap la cakap la. oke mmg dh xbetol!

cuba ckp benda berpekdah sket. adeh. haaaaa. jom ce cite pasal vampire diaries. *muka exited bila sebut je pasal cita neh..ngeeee* dh tgk latest episode. bru ja abeh. how i wish i got bf cm stefan. *day dream sat* tiba2 makin byk character yg hensem. tiba2 aku nmpak elijah kacak. tp bukan sgt kacak. kategori kacak la sbb he seem sgt gentleman. dgn suit yg dia pakai. kalu bawak g dinner fac aritu mmg xdak sapa bole lawan la..HAHA pastu klaus pon dh msk badan dia sendiri. oke yg neh mmg kacak. HAHA. rupa2 nyer the eldest vampire neh muda. mati2 aku ingt dorg neh tua.padahal dh hidup 1000 tahun kiki. elina a.k.a katerina sgt sanntekkk!!!!!!sumpah xtipu.

 hawt kan??hawt kan??the salvator brothers

elena with stefen..sweet sweet!!

a guy with british accent sound soooo romantic *day dreams lg skali* oke yg neh xmsk list of requirement. gila ka pa nk cr yg mcm neh. its not easy oke.tp klau dapat bonus la kan.*sambil tapaq2 muka. WAKEUP!!!this is not a movie oke* sgt tacing bla stefen pon nanges diam2 bila elina nanges. means he feel the pain just like what she felt. but he tried to act like nothing had happen just to cheer her up. he know she can count on him. jom nyanyi lgu bruno mars count on me seround. HAHA. gila!

when they flashed back to katerina's history, aku sgt suka phrase neh

"true love is not real unless its returned"

 dalam maksud phrase neh. *sambil tongkat dagu dok pikiaq* since aku pon xjumpa lg, so just conclude that aku pon xjumpa my true love lg. teheeeeee~~~

opss! td aku da mention pasal dinner fac kan? xdak apa yg special pon melainkan fully sponsored by UTM sbgai langkah re branding dia nyer students. ingt barang ka apa kan. whatever la sbb mkn free. sapa xmau kan. suma dh di upload kt facebook...maleh nk ulang uplaod 2 3 kali...so, biaq gambaq berbicara. ...cecewahhhhhh~~~hahaha


my list of requirement*benda basic dan bole diterima akal*
  • NOTHING
  • there is no complicated package i looking for. so, aku pon xtau nk ckp cmna
  • tp yg sure, aku slalu usha gigi dlu. jgn tnya sbb. i got zero answer for that question.
  • cup2. ska tgk lelaki pakai jeans. its cool la. khaki pants, depends on situation. vote for jeans rather than khaki.ikot peringkat umur la..=)  
  • simple but full with knowledge. dunia akhirat*most of girls might agreed sbb bila ada ilmu they know how to represent themselves and gain other respects*
tb2 rs cm byk. HAHA. dh ngntok. kaki lenguh sbb men bowling td x stretching. padan muka. bye. =)



 



Friday, April 15, 2011

dh akhir zaman baru nk happy...yeehaaaaa~

fuhhhhhhh slamat sudah presentation project management. while counting every minutes b4 presentation td 55 kali aku ulang alik p toilet.*hiperbola semata mata pdhal 3 kli ja*see punya la takot ngn PM neh. tp takot PM mmg normal okeeyy. xtakot tu yg xnormal.hehe~


alhamdullillah presentation berjalan lancar. first time tu kena pji ngn beliau. ingt senang ke nk kena puji. klau x every time present knpom kena bodoh. smpai word tu dh immune dlm pala otak kami suma. heh!!aku rs neh suma sbb kejadian kemarin kot. sbb kami suma celeb besday dia. knpom la tacing kan sbb student yg slalu kena kutuk segala bagai still nk celeb besday dia. mesti dlm ati dia ckp "kental sggoh jiwa bdk2 neh..aku wt mcm2 pon still syg kt aku"

hahahaha


hebat x imaginasi aku??ntah2 dia xpikiaq pon cmtu.kiki~

zillion trillion thanks to my group members. to pak cik jual carpet a.k.a amir, wawa, joo enn, peliss take note. aku sgt happy kita 1 group smpai dapat gelaran group otai...haha..every time kita present knpom wt lawak kt depan..haha..owhh im gonna miss u guys.. wish next semester ampa suma ada lg..heehuu~


kami la batch paling byk menuntot ilmu ngn beliau. 1st day p fac wt perjumpaan pelajar baru dia yg sambut kot. tup2 1st year dh kena ngn dia. mmg haru biru la hidup kita suma. ngn time tu xde laptop lg. suma benda nk guna teknologi. malam2 jalan kaki p CICT. lalu kot semak2 KTDI. kena usik knon2 jalan tu ada antu..seb bek aku kuat semangat,*muka bangga* so redah je la jalan tu sbb nk guna jalan laen jauh wehh. hahaha memori kot. tgk2 bila dh final year still kena ngn dia lg. mmg jodoh sggoh la.especially aku la..cuihh.


pas abes present td dia ckp "haaaa..dh akhir zaman bru ada group yg presentation dia bagos. tp tu la kan, dh akhir zaman bru ade."perghhh terkejut i oke dia kata lagu tu..hahahaha..dlm ati x sia2 aku sakit perot td..hehehe~


pastu dia siap wt ayat2 tacing sbb arineh last class ngn dia..hampir nk nanges sbb terharu tros xjd sbb dia p smbung lg "3 tahun kita bersama kan. segala kebodohan awak sy dh tgk"erkkk...oke mmg spoil the mood..hahaha..tp cmna pon aku dh xkisah dh. nk kata mrah tu dh xmarah kot. sbb setiap benda yg jadi ada hikmah dia kan. think positive =)




now, im ready to move on. leave the past. aim the bright future. let bygone be bygone. =)





Wednesday, April 13, 2011

good luck my dearest friends..=)

dear 4sgs

good luck for ur final presentation oke

sgt tringin nk g teman tp aku xyakin aku mmpu

tp dont worry, sbb my prayers n my spirit are always with all of u

xpernah kurang tp sentiasa lebih..=)

sila wt yg terbaek!!!aja aja fighting!!!




isu bengong tp slalu wt hati aku panas...

marahhhh marahhhhh marahhhhh gila2 neh...xsabar nk abes sem sbb aku dh xsabar ngn rumet aku...nmpak sgt aku tgh marah dan dh xbole sabar...tp disebabkan xmo buka mulut sbb bila aku dh mula bercakap dlm keadaan marah aku totally xbole nk control emosi dh..mmg pandai la kan set timing nk bg aku marah sbb isu yg sm...disebabkan emosi aku xbrapa nk sihat neh mmg dgn rasa sng ati nk tulis kt blog.

isu paling simple yg aku rs suma org bole pikiaq logic.bila pinjam barang org tlg la consider tuan dia. isu yg slalu bg aku panas ati dan tros tidoq sbb xmo gadoh ialah bila rumet sendri pinjam kettle tp malas nk mmpoih nk jerang air. im not saying yg aku kisah ank nk guna..guna la semahu mahu nyer sbb xlut pon klau takat nk msk air. bila dok tgu aku ja yg jerang pastu dgn senang ati amek wt minum ditambah plak tros boh dlm bekas dia smpai licin air dlm kettle dan bila aku nk minum terpaksa p jerang blk dan tgu air tu sejuk btol2 annoying oke!!!sgt2 annoying!!!baget ada bibik dlm bilik nie ka ha??oooohhhh aku sgt marah neh...tp still xbuka mulut then mmbebel dlm blog. sgt shit kan??


part pling annoying bila kettle tu kosong aku baget dia rjen nk jerang la..sbb dia nk minum air panas sbgai contoh milo. aku bru nk puji tp bila tgk2 dia jerang btol2 tok 1 cawan..DI ULANG UNTUK 1 CAWAN SAHAJA!!!!!!!!!!!!!!then kosong o tgal jumlah yg sgt sedikit smpai nk reheat blk mmg xbole dh sbb dikuatiri meletop...bila kejadian yg sgt2 annoying berulang berkali kali rs cm nk ckp kt dia P BELI KETTLE SENDIRI BOLE DAK???aku beli pon sbb xmo share dan mnyusahkan org...sila la paham...again aku xckp kt dia tp trus terusan mmbebel dlm blog...


lg 1 sapa wt harta sabun cuci pinggan mangkok aku???mmg mangkok la...skali ngn span2 dia amek..amboi2 aku ltak kt pantry dgn niat xmo kedekot. haishhhh!!!nie rs cm nk bako je blok u5 neh...bru pueh ati aku. gerammmm!!!!!!!klau emosi ngah stabil xde la aku ngamok then tlis blm blog...sbb merungut untuk bnda simple cmneh sgt la childish. sgt x cool oke. dh nk p tido sbb aku dh jerang air. nk tgu air tu sejuk bukan keja aku.





Tuesday, April 12, 2011

nebes for them even though i cant join them...

sedeh nyer tgk kawan2 dok kalut2 wt preparation for VIVA tomorrow...meaning they are preparing their slides for our final year project presentation. there's a tiny feeling exist in my mind that telling me that i want to join them too.its too late for that already.


wuaaa sedeh nyer. actually hate to had this feeling.msk sm2 tp grad asing2. tell me sapa yg xsedeh n dont even bother about it and pretend there is nothing happen n did enjoy every moment n at the same time their friends super duper bz n ngah counting the days sbb xsabar nk tinggal kan UTM o xsabar nk change their status from degree student to master o phd student??klau btol ada org cmtu sumpah dia bongok!!!!


im not blaming my fate.sapa aku nk salah kan takdir. tp still sedeh. xska3!!!

mood: down, pura2 senyum, gelak2, aku kena kuat utk kawan2 yg lain...sbb my day will come too..sabar ye rhushal..=)





Saturday, April 9, 2011

tempat bru wt keja

its worth to try something new...haha...untuk mengelak dr tros mengisi masa cuti ujung minggu dgn tido sepanjang hari which mean sooo synonym with me, i manage to influence ain mesri to accompany me membuat keja skolah segala bagai di JUSCO TAMAN U...sronok jugak rupa nyer...even byk bdk2 dok men2 kiri kanan yet aku still bole focus wt keja ngn jaya nyer...as a result satu aseiment dh tumpas di tangan aku within 2 hours...sgt hebat bukan...YESSS!!!hahahaha...azam nk siapkan lab report marine plak...tp penyakit malas 10% dh affected me...hehehe...


normal la kan manusia wt keja mn bole focus lm2..sbb cpt boring...especially when we dealing with writing task...yaa ampunnn!!bosan kot...2 jam tu dh dikira lama la kan..*muka bangga neh*...weeeeeeeee~~~~




tgk ain...tekun kan dia wt keja *tangan ke dada, mata ke atas*




tgk2..happy kan bdk2 neh main2..xyah pk pasal aseimen pon...trik jgn xtarik...jgn smpai tgn putus sudah...hehehe

comel kan bdk neh?? mcm dora the explorer pon ada aku tgk...haha~=)




nt nk wt keja kt sni lg la... \(^___^)/







Thursday, April 7, 2011

anak sapa neh??

lately neh aku rajen update blog di awal pagi...di mn suma dh tido dan aiq liuq basi dh lm jd dakwat wt lakar peta topo...and today di malam yg indah permai ini aku jd budak rajen yg tak bertempat...suma dok kalut wt PSM, aseimen, discussion sana sni aku bole g mop lantai, cuci baju ngn tangan, dan tuka cadar katil pada jam 2 pagi...sgt rajen xbertempat...=,='




bila tensen o serabut bout something aku sgt ska wt keja2 cmneh...tp yg paling aku ska cuci aquarium ikan...ingt nk wt gak td tp aquarium tu bru cuci ja...klau asik cuci mau pening ikan2 aku...haha..tppppppp~~



aku sgt fail bab2 mengemas...kemas2 pastu setengah jam after that sepah blk brang2 aku...habit neh mmg xbole nk ubah...xtau psai pa...for sure bukan salah ibu mengandung...haha...aku suka mop lantai sbb sgt suka bilik berbau wangi dan xska bau masam2 neh...before this semggu skali knpom mop lantai..tp sbb bz ya amat n its normal la kan bdk final year...bz nyer kalah PM...oppps!!i mean prime minister*4sgs je paham*...haha..seb bek la JB skang jarang ujan..panas je memanjang so segala bau yg xenak dpt di control...nmpak sgt cuaca memahami aku...alhamdulillah...keh3~




one big decisions might be made in my life n i know it will change my life...tp xrasa nk ce cite lg kt dlm blog...tgu bila dh knpom bru ada mood kot nk ce cite...tp aku dh rs separuh beban dh ilang...alhamdulillah...=)
















camneh la aku time mop lantai td...comel kan????
hahahaha...perasan gila...hak tuihhh!!





Wednesday, April 6, 2011

masih single and available???hehehehe~

di pagi yang hening dan syahdu ini...dok tengah wt  PSM nmpak post ashraf muslim tulis 'good night people'...tros g stalk page dia...auuwwww sunggoh kacak kamu ya dan tros trlupa kt incek PSM darling kt depan mata neh...nie suma salah ashraf muslim...aku mmg xbesalah*muka tergoda*...haha...ingt abg encem neh dh ada awek rupa2 nyer masih single and available after putus tunang aritu...



WOW!!!!
*sambil angkat2 kening muka bahagia...weeee*



good news kan??kan3??hahaha..baget bole ngorat la...sila berdiri di bumi yg nyata ya rhushal...p wt PSM nu!!!  



=.='
*muka xrela nk wt keja*


tgk2!!!!pakai la mcm mn pon...nmpak sgt2 sweet...
*xdak muka kasanova pon..keh2*



dia kta lg...masih mencari...ehem3!!!tetiba sakit tekak...source dia ckp cmtu, majalah nisa...majalah apa xtau...main baca ja td...pastu excited srg2 bila ada cita pasal ashraf muslim...hahaha


oke...nk smbung date ngn incek PSM darling...




p/s: he did catch my eyes not my heart...





Sunday, April 3, 2011

one in a million..

xtau pasai pa...tp sgt3 suka lagu nehh...especially part 



Girl you're so one in a million
You are
Baby you're the best I ever had
Best I ever had
And I'm certain that
There ain't nothing better
No there ain't nothing better than this



dia nyanyi gaya mendayu dayu*erk btoi ka term neh??*...sgt2 menusuk jiwa *lg skali btoi ka term aku guna neh??*...bila dia nari aku pon terikot ikot...hahaha...ska ska ska!!!!*sgt excited oke...weee*
enjoyyy da song!!!!


tp yang xbole blah mobin tnya aku sape neyo tu..aku xpenah dga pon...keyo ke???hahahaha..bengong punya mobin...dlm byk2 bnda dia bole p tarik nm keyo...tb2 aku terbayangkan keyo ngah nyanyi..aiyokkk~~hahaha~

what i get from this beautiful song is anyone can catch your eyes but, it takes someone special to capture your heart.and it sooooo true!!!