Thursday, April 7, 2011

anak sapa neh??

lately neh aku rajen update blog di awal pagi...di mn suma dh tido dan aiq liuq basi dh lm jd dakwat wt lakar peta topo...and today di malam yg indah permai ini aku jd budak rajen yg tak bertempat...suma dok kalut wt PSM, aseimen, discussion sana sni aku bole g mop lantai, cuci baju ngn tangan, dan tuka cadar katil pada jam 2 pagi...sgt rajen xbertempat...=,='




bila tensen o serabut bout something aku sgt ska wt keja2 cmneh...tp yg paling aku ska cuci aquarium ikan...ingt nk wt gak td tp aquarium tu bru cuci ja...klau asik cuci mau pening ikan2 aku...haha..tppppppp~~



aku sgt fail bab2 mengemas...kemas2 pastu setengah jam after that sepah blk brang2 aku...habit neh mmg xbole nk ubah...xtau psai pa...for sure bukan salah ibu mengandung...haha...aku suka mop lantai sbb sgt suka bilik berbau wangi dan xska bau masam2 neh...before this semggu skali knpom mop lantai..tp sbb bz ya amat n its normal la kan bdk final year...bz nyer kalah PM...oppps!!i mean prime minister*4sgs je paham*...haha..seb bek la JB skang jarang ujan..panas je memanjang so segala bau yg xenak dpt di control...nmpak sgt cuaca memahami aku...alhamdulillah...keh3~




one big decisions might be made in my life n i know it will change my life...tp xrasa nk ce cite lg kt dlm blog...tgu bila dh knpom bru ada mood kot nk ce cite...tp aku dh rs separuh beban dh ilang...alhamdulillah...=)
















camneh la aku time mop lantai td...comel kan????
hahahaha...perasan gila...hak tuihhh!!





No comments:

Post a Comment