Friday, April 15, 2011

dh akhir zaman baru nk happy...yeehaaaaa~

fuhhhhhhh slamat sudah presentation project management. while counting every minutes b4 presentation td 55 kali aku ulang alik p toilet.*hiperbola semata mata pdhal 3 kli ja*see punya la takot ngn PM neh. tp takot PM mmg normal okeeyy. xtakot tu yg xnormal.hehe~


alhamdullillah presentation berjalan lancar. first time tu kena pji ngn beliau. ingt senang ke nk kena puji. klau x every time present knpom kena bodoh. smpai word tu dh immune dlm pala otak kami suma. heh!!aku rs neh suma sbb kejadian kemarin kot. sbb kami suma celeb besday dia. knpom la tacing kan sbb student yg slalu kena kutuk segala bagai still nk celeb besday dia. mesti dlm ati dia ckp "kental sggoh jiwa bdk2 neh..aku wt mcm2 pon still syg kt aku"

hahahaha


hebat x imaginasi aku??ntah2 dia xpikiaq pon cmtu.kiki~

zillion trillion thanks to my group members. to pak cik jual carpet a.k.a amir, wawa, joo enn, peliss take note. aku sgt happy kita 1 group smpai dapat gelaran group otai...haha..every time kita present knpom wt lawak kt depan..haha..owhh im gonna miss u guys.. wish next semester ampa suma ada lg..heehuu~


kami la batch paling byk menuntot ilmu ngn beliau. 1st day p fac wt perjumpaan pelajar baru dia yg sambut kot. tup2 1st year dh kena ngn dia. mmg haru biru la hidup kita suma. ngn time tu xde laptop lg. suma benda nk guna teknologi. malam2 jalan kaki p CICT. lalu kot semak2 KTDI. kena usik knon2 jalan tu ada antu..seb bek aku kuat semangat,*muka bangga* so redah je la jalan tu sbb nk guna jalan laen jauh wehh. hahaha memori kot. tgk2 bila dh final year still kena ngn dia lg. mmg jodoh sggoh la.especially aku la..cuihh.


pas abes present td dia ckp "haaaa..dh akhir zaman bru ada group yg presentation dia bagos. tp tu la kan, dh akhir zaman bru ade."perghhh terkejut i oke dia kata lagu tu..hahahaha..dlm ati x sia2 aku sakit perot td..hehehe~


pastu dia siap wt ayat2 tacing sbb arineh last class ngn dia..hampir nk nanges sbb terharu tros xjd sbb dia p smbung lg "3 tahun kita bersama kan. segala kebodohan awak sy dh tgk"erkkk...oke mmg spoil the mood..hahaha..tp cmna pon aku dh xkisah dh. nk kata mrah tu dh xmarah kot. sbb setiap benda yg jadi ada hikmah dia kan. think positive =)




now, im ready to move on. leave the past. aim the bright future. let bygone be bygone. =)





No comments:

Post a Comment