Saturday, April 9, 2011

tempat bru wt keja

its worth to try something new...haha...untuk mengelak dr tros mengisi masa cuti ujung minggu dgn tido sepanjang hari which mean sooo synonym with me, i manage to influence ain mesri to accompany me membuat keja skolah segala bagai di JUSCO TAMAN U...sronok jugak rupa nyer...even byk bdk2 dok men2 kiri kanan yet aku still bole focus wt keja ngn jaya nyer...as a result satu aseiment dh tumpas di tangan aku within 2 hours...sgt hebat bukan...YESSS!!!hahahaha...azam nk siapkan lab report marine plak...tp penyakit malas 10% dh affected me...hehehe...


normal la kan manusia wt keja mn bole focus lm2..sbb cpt boring...especially when we dealing with writing task...yaa ampunnn!!bosan kot...2 jam tu dh dikira lama la kan..*muka bangga neh*...weeeeeeeee~~~~




tgk ain...tekun kan dia wt keja *tangan ke dada, mata ke atas*




tgk2..happy kan bdk2 neh main2..xyah pk pasal aseimen pon...trik jgn xtarik...jgn smpai tgn putus sudah...hehehe

comel kan bdk neh?? mcm dora the explorer pon ada aku tgk...haha~=)




nt nk wt keja kt sni lg la... \(^___^)/







4 comments:

  1. hahaha..bole2!!len kali km ajak oke...=)

    ReplyDelete
  2. x mau ikut dahh..baru blk jusco mkn ayam chop~ :D
    kenyangggg~ hehe

    ReplyDelete
  3. hahaha..amboii!!!!mkn ayam cop sedappp nyerrr!!!
    nk kena ajak ain neh g mkn ayam cop jugak...kikiki~

    ReplyDelete