Saturday, May 7, 2011

bunga-bunga cinta

...assalamualaikum...


jiwang x??jiwang x?? jiwanggg x????HEHEHE. tajuk entry nk cinta berbunga bunga la pulak. adoiii. jangan salah faham ye. baru pas tengok movie DALAM MIHRAB CINTA. nie la keja bila final dh abes. membuang masa itu dah jadi hobi.


overall bole tahan la jalan cerita dia. dari lima bintang aku bagi 4 bintang. mula mula a bit boring. kat part shamsul jadi penyamun tu aku skip skip. tapi kat hujung hujung dah best. 


silvi sangat comel. dia cakap pon lembut ja. sedeh sangat time silvi meninggal. a moment before dia accident, dia call shamsul nk bagitau she's going somewhere sbb nk pass kad kawen dorang. dia cakap dia sangat bersyukur kerana shamsul was her future husband. the way she told him, soo sweet. suara dia sopan ja. time dorang try baju pengantin. ya ampunnn!!!cocok bangat seh..HAHA


macam movie laen laen, shamsul tie the knot ngn zee. aku xbrapa bekenan sangat maybe sebab dah terbekenan ngn silvi kot. HEHE. 


ehmm. every OST come with their own songs. so, untuk movie neh, aku dh bekenan dengan lagu bunga bunga cinta. silvi ngn shamsul yang nyanyikan. actually aku tak berapa nak pasti btoi ka tak nama depa dalam movie neh. HEHE





* tak pernah terlintas di benakku
saat pertama kita bertemu
sesuatu yang indah tumbuh dalam gundah
harum dan merekah


** tulus hatimu buka mataku
tegar jiwamu hapus raguku
membuncah di hati harapan dan suci
menyatukan janji

reff:
bunga-bunga cinta indah bersemi
di antara harap pinta padaNya
Tuhan tautkanlah cinta di hati
berpadu indah dalam mihrab cinta

repeat **
repeat reff
repeat *

memboncah di hati harapan dan suci
dalam mihrab cinta



perasan tak lirik dia asik ulang ulang?? refer kat repeat dia. sah memang tak lama la aku suka lagu neh. sebab reja dok ulang pastu bosan. HEHE



No comments:

Post a Comment