Saturday, May 7, 2011

haru biru..haha

 ...assalamualaikum...



aku konpius sama ada nak marah atau gelak. benda hidup mati budak budak neh bole dok buat main main. malam neh rajen p singgah group batch fortress. tengok tengok ada post bgtau sorang lagi kawan meninggal dunia sbb kancer otak. baru ja meninggal. memang terkejut sangat sangat.


kemarin aku tengok elok ja dia update fb. maen komen komen. tub tub arineh dah meninggal. memang la ajal maut di tangan tuhan dan kita sebagai manusia tak boleh nak lawan. tapi kalu fikir logic, org yang sakit barah neh dekat dekat nak sampai masa memang tak fikir nak maen facebook dh. kecoh 1 group dok tanya btoi ka maen maen neh. suma pakat p usha facebook budak neh. how come family dia pon xtau. boyfriend dia lagi la blurr. banyak persoalan yang timbul tanpa jawapan yang pasti!!


suma salah best friend dia. awat la cek p post kat wall budak tu camtu?? tulis macam budak tu memang dah meninggal. pastu senyap cam tu ja. last last tuan punya badan post balik kat group, bagitau suma itu dusta belaka. dia baru bangun tidoq..ceitttt!!!! patot la orang call tak angkat. dia tidoq! memang bergegar dunia facebook td. tapi aku memang dah sedekah alfatihah siap siap dah kat dia..HAHA. 


yang paling lawak ada pulak gang gang fortress neh p komen kat post budak tu "lari lari..hantu!!!!". HAHAHAHA. sakit perot aku baca komen budak budak neh.


haaaa..jangan maen maen ngn dunia facebook neh. nak post apa apa fikir dulu 44 kali. especially kalau bab ajal maut neh. sebab suma orang concern. 


macam mana pon memang lawak sunggoh. suma kalut dok tanya, call budak tu. call parents dia. mesti parents dia pon sama kalut. dok tak dok orang call tanya pasal tu. haisshhh laaa. maen maen sunggoh. perangai macam budak budak. =,="






No comments:

Post a Comment