Saturday, May 14, 2011

i love u..=)

...assalamualaikum...


agak lama aku tak update blog. aritu nk update tapi blogger ada problem plak. bosan la. rasa sunyi. maybe sebab ain dah balik kot. aku berani tulis pegakuan rindu kat sini sebab yakin ain tak baca. so tak de la dia rasa aku tak boleh hidup tanpa dia. HAHA. 


sekarang aku ngah perah otak seperah perah nyer. dok fikir macam mana nak usung anak anak aku balik kedah neh. muka sekor sekor memang excited nak balik kampung dah. berenang sana sini. nasib baek aquarium kecik. senang la aku nak monitor behavior sekoq sekoq. sabar yer sayang. mama ngah cari jalan terbaik supaya masing masing happy dan hidup sepanjang perjalanan pulang nanti dan tak banyak kerenah. HEHE


sebenar nyer nak tulis panjang lagi. tapi tak tau nk tulis dan susun ayat macam mana supaya sedap mata dan hati membaca nyer dan mudah otak menganalisis. HAHA.


kepada kawan kawan yang tengah struggle nak siapkan thesis sila jangan berputus asa oke. buat betol betol.


yang sambung master kita jumpa lagi sem depan


yang nak keja tu. ingat ingat la aku kat utm neh. jumpa jangan lupa belanja oke. 


last but not least, aku sayang ampa suma ketat ketat. muahhhhhh!!!!!!!!!


No comments:

Post a Comment