Tuesday, May 24, 2011

si gemok+si montel+si kecik = my darling baby

...assalamualaikum..


entry before neh aku penah mention pasal si gemok si montel si kecik aku kan??budak neh aku panggil dia GEMOK..hehe..takpe dia tak paham lagi maksud gemok tu apa. so memang takde hurt felling la. keh3~ actually aku tak tau berat sebenar dia berapa kilo. tapi yang pasti umor dia tak sampai 2 tahun lagi. 



 dari pandangan sisi..haha





 besar tak botol susu dia??HEHE




 dia ingt aku main cuk cak dengan dia..tu yang kepala senget abes..HAHA


 kusyuk tengok wonder pets!*ade aku kot dalam tu..hehe*


muka tak penah nak senyum time amek gambaq..adehh~


sila imagine bila dia buat perangai kat parkson tak nak bejalan, duduk atas lantai sebab ayu rampas lolipop dia??sakit pinggang kalau nak dukung. berat dia lagi dari aku..hahaha




6 comments:

  1. garangnya muka dia!!! geram aihh tgk bdk ni~ haha

    ReplyDelete
  2. haha..tau xpa..paha dia macam ayam goreng!!!

    ReplyDelete
  3. mcm muka ayu pn ada, tp ayu versi montel~haha

    ReplyDelete
  4. ada la sket.dlu ayu kecik2 rambut rinting gak. tp ngan ayu mmg xmasuk.
    reja nk gaduh ja klau dok dekat2..haha

    ReplyDelete
  5. haha weh less than 2 years tp dah besaq camni? bambamnya!

    ReplyDelete
  6. hahaha..tau xpa..tp pandai nk mmpoih weh..suma benda dia ta..

    ReplyDelete