Saturday, June 18, 2011

berehat secukup nyer..=)

...assalamualaikum...



adehh susah nyer menaip dalam keadaan rabun neh. cepat la sampai cermin mata ku sayang. tadi time pakai lens tak gatei nak update kan. padan muka. malam neh terasa sangat bosan. rasa cam nak g tido tros after update blog.


sekarang nak kena rehat secukop nyer dah. sebab aku dah dapat keja. yeayy!!keja part time promoter ja pon. tak payah la happy sangat. HEHE. gaji cukup la nk wat doet poket. nak merendek sana sini kena le ada doet. jenuh la nak mintak kat mak. lama lama emo gak la mak aku kalau 18 kali dok keja mintak kat dia ja. HAHA. sorry mak, kakak sangat suka perabeh doet. ngeeee~


pak cik zul dah balik dari india. yeeehaaa.. dah ada gang nak bergadoh. HAHA. 



p/s: im looking forward for ummi engagement day. tema color pink. adehh cek mana ada baju kurung color pink. mana nak cari neh. nak usha baju mak kot kot dia ada baju yang bole mix and match dengan selendang o tudung pink. HEHE. tiba tiba dah tak sabar. bapa hari bulan tatau. sangat excited. ~~~





















 

try cari dalam bag ada ka tak baju
nak p majlis ummi nanti. hehe












No comments:

Post a Comment