Thursday, June 9, 2011

bila rindu tengok gambar yang sama hari hari pon tak bosan kan?

...assalamualaikum...



ehmm..betol la kan bak kata orang orang tua, bila dah sayang, bila tak jumpa, rindu. bila rindu tak dapat tengok orang dapat tengok bumbung rumah pon jadi la. tapi tu zaman dulu dulu nyer concept melepaskan rindu. zaman sekarang dah ganti dengan gambar la der. HEHE. bila dah rindu dok ulang tayang gambar yang sama hari hari pon tak bosan. sumpah tak tipu. itu yang aku buat almost hari hari since aku start cuti neh. yang zaman tok nadok punya gambar pon aku tengok. pastu senyum sorang sorang. HAHA. kalau mak aku tengok mesti dia kata anak dia neh dah gila. KEH KEH KEH~~



 memang juling mata aku buat lab neh. HAHA


international students leadership conference.


berkelah di FRIM. HEHE


muka abeh bertempek lumpuq. masker semulajadi. HEHE


kanak kanak riang. muka epin memang tak boleh blah. HAHA..


kereta berhias. memang pengalaman terindah yang amat sangat. HAHAHA.




 bila la agak nyer bole buka puasa together gather sekali lagi. HUHU


BBQ terakhir bersama!!


banyak lagi gambar sebenar nyer. but, gambaq 1st year nyer zaman completely cannot be uploaded okek!!banyak sebenar nyer gambaq comei masa 1st year neh*tetttttt*. skali skala puji diri sendiri memang tak salah. keh keh keh~~~~

No comments:

Post a Comment