Thursday, June 16, 2011

emosi layan annissa..

...assalamualaikum...



baru ja abes tengok cita annissa. tak ikot sangat pon. malam neh baru gegeh gegeh nak layan program dalam tv. actually aku bukan layan sangat pon program dalam tv neh. selalu nyer ayu je yang dok tengok. layan cartoon. haha.


tapi sumpah aku sangat stress layan cita neh. sampai hati best friends dia amek husband dia. sangat la heartless pompuan tu. agak agak la nak kebas suami orang pon. best friends sendiri kot. pastu bole plak p layan emosi konon konon dok kongsi cerita sedeh. ank pretending not knowing anything. dengaq kawan ank nyer cerita. padahal ank dah tau suma dah. ank yang amek husband dia. ya Allah. please put yourself into ur best friends shoes. pedih oke. sangat pedih. arghhhh emosi gila aku tengok cita neh.



gerammm aihh tengok. tak bole aku bayangkan kalau jadi kat aku.


memang bagos la kan depa belakon. pandai btoi.


jom layan ost cita neh


No comments:

Post a Comment