Thursday, June 2, 2011

family outing???

...assalamualaikum...


happy happy happy!!! sudah lama sangat sangat tak keluar sekali dengan family. i mean in complete set. jalan jalan amek gambar. lama sungguh tak buat macam tu. before neh tak pernah cukup. mesti ada one of us tak join. especially rhuee. malam tu kuar skali tapi something goes wrong, tros rasa nyesal kuar skali. HAHA. besa la kan adik beradik gadoh gadoh sayang. 3 hari aku mogok tak nak cakap. HEHE. tapi sekarang dah back to normal. mana bole gadoh lama lama. rugi. =)


tak g memana pon. just balik kampung then jalan jalan sikit kat tanjung dawai. 

view from belakang umah tok wan..=)


rhude-rhuee-rhushal







me-tok wan-ayah-mak-ayu-rhuee-rhude


tinggal bapa hari ja lagi rhuee nak balik US. for sure im gonna miss him. tapi this time dia balik sana setahun sahaja. yeayyyy!!!tahun depan sambut hari raya bersama after 4 tahun tak sambut raya skali. =)



No comments:

Post a Comment