Saturday, June 25, 2011

i love everything bout him!!

...assalamualaikum...


suka suma nyer pasal dia. cara dia gelak, berjalan, bercakap, marah, suma suma nyer la. dia sangat caring, sangat kelakar, sangat sabar, sangat bertanggungjawab. and his reaction is unpredictable. a man with full of surprise. positive surprise. everytime he did it dia nampak sangat comel.


perghh hebat gila pengaruh korean drama my princess neh. actually im not into korean drama sangat pon. tapi kalau tengok pastu best memang terus melekat depan laptop. dah la mood tak berapa nak baik. sedeh pon tak hilang sepenuh nyer lagi. bila ada movie yang purata kelakar nyer melebihi sedeh automatik masuk list drama feberet. hehe


sangat sangat suggest suma orang layan cita neh. sangat sweet wehhh. and its story line pon nampak reasonable. ehmm..aku tatau apa tarikan hero dia. banyak banyak korean drama yang aku tengok hero drama neh sangat sangat bekenannnn!!!nak kata hensem takda la sangat. sedap mata memandang ja kot. maybe sebab behavior dia kot.  even time dia jadi jahat pon aku suka. tapi character dia dalam drama neh ja la.


heroin dia pon comel bangat dehh. but seem im straight young lady, so tak mo la puji lebih lebih kan. satgi ada pulak kata aku lesbian. HEHE. this two couple nampak sangat sweet when they're together. sumpah tak tipu.


i want him!!!sangat sangat. HAHA. not really sure why, but each time tengok this guy rasa cam nak ajak p kawen ja. tediaaa gateii na. bila tengok dia rasa secure and safe at the same time rasa happy and all the pressure seem fly away. lelaki macam neh is hard to fine. not because of his good looking *erkk btol ka??hehe* but because of his manners. oke because of his manners. the only man in my life yang buat aku rasa secure and safe tak kira kat mana aku berada is my beloved father. dia tak pernah buat aku rasa risau. always ada solution punya la if i consult his advice.


sumpah drama neh sangat comel!!!sapa tak tengok bole di kelaskan rugii!!!hehehe~

 his calm face



his protective and care manners. =)


sweet kan??

can you borrow me your shoulder for my happy and sad moments??


his manners sangat awesome!!im not saying that i want him. sampai kena p cari klon dia klau tak dapat dia. sangat la melampau kot. but i want a guy with his manners. tak suma pon sikit sikit pon jadi la. yang penting dia bole buat aku rasa secure and safe. klau benda neh pon tak bole buat jangan jadi lelaki lah ye. =)


p/s: dalam movie suma boleh kot..=,='

No comments:

Post a Comment