Wednesday, July 20, 2011

la tahzan rhushal.

...assalamualaikum...


baru ja relief satu benda. benda lain plak yang appear. sangat unexpected news. thought tak dak sakit apa apa. just normal symptom untuk student zaman sekarang. tub tub. tadaaaa.. 


even still tak bole nak konpomkan lagi how series it is, but operation is the best treatment for it. what can i say bila doc cakap macam tu, in future what will happen to me?? positive respond from her. alhamdulillah. lega nyer. =) 


aku kena kuat walau macam mana pon. aku tak bole stress. bila pikir pikir balik, actually benda ne simple ja. dah google google pasal benda neh. its commen cases tp boleh jadi terok kalau lambat detact. alhamdulillah aku p check even sebenar nyer tak mau p. hasil paksaan mak dan ayah. HEHE. 



"Dan sungguh akan Kami berikan cubaan kepadamu, dengan sedikit ketakutan, kelaparan, kekurangan harta, jiwa dan buah-buahan. Dan berikanlah berita gembira kepada orang-orang yang sabar, (iaitu) orang-orang yang apabila ditimpa musibah, mereka mengucapkan, "Innaa lillaahi wa innaa ilaihi raaji'uun" (Sesungguhnya kami milik Allah, dan kepada-Nya jualah kami akan dikembalikan). Mereka itulah yang mendapat keberkatan yang sempurna dan rahmat dari Tuhan mereka, dan mereka itulah orang-orang yang mendapat petunjuk."
[Surah Al-Baqarah, 2: 155-157]
  

1 comment:

  1. la tahzan,kann dah bgtau this thing quite normal nowadays..but still jangan amik ringan..we'll be there for you no matter what happens..rhushal,banyak2 baca surah al-waqiah..semoga Allah permudahkan segalanya.. amin

    ReplyDelete