Saturday, July 30, 2011

welcome back!!

...assalamualikum...


alhamdulillah chik safely arrived from japan. actually dia sampai 2 days ago. tapi p buat ic for her 2nd son at putrajaya. settle suma dulu baru heading back to kedah. tak lama pon dia balik. about 1 week ja. sempat pegang posa tapi raya tak pon.


pak cik aku makin tua makin hensem kot. orang jepun memang macam tu ka? hahaha. yang mak cik aku plak aku tengok gemok tapi jiwa orang jepun la kan. al maklumla more than 20 years she stay there. what a waste. hurmm tapi nak buat macam mana, dia yang pilih jalan tu. sama sama lah kita berdoa her and her family did follow islam ways as what we should be and not just islam pada nama ja. huhu


dulu aku pon nak ikot cam mak cik aku. kawen foreigner. tapi bila dah besar i did changed my mind sebab tak sanggup dan takot. takot tak mampu nak bimbing my family sebaik nyer. kita yang di lahirkan sah sah beragama islam pon still failed nk follow, ni kan pula nak bimbing someone yang memang sah sah asing dengan islam. tapi aku sangat respect orang yang bole bimbing neh. besar kot ganjaran pahala Allah bagi.


ehmm. chik ajak p berenang besok kt pool emerald puteri hotel. kalau aku umur 10 tahun memang terkinja kinja nak p dh. konpom malam dah tak bole tidoq dah sebab tak sabaq nak p berenang. telan ayaq dalam pool tu 2 3 gelen. kenyang naik. HAHA. tapi sekarang dah besar, klau p pon just dok tepi ja. sekadar memeriahkan suasana. amek gambaq!!!HEHE. main d90 dia pon best gak. HUHU


apa pon. welcome home chik!!!love u muahhh!!! =)



people called them sweet couple. =)


gambaq anak anak tak payah boh la. kaco daun ja. hehehe

No comments:

Post a Comment