Tuesday, August 2, 2011

ceria nyer...

...assalamualikum...


tadaaaaa!!!!ceria tak template blog aku??ceria sunggoh kan. ada rama rama,ada butang baju, ada paper clip, zip, benang, suma suma lah. klau bole katil, bantal busuk suma tu nak boh skali tapi tak bole. hat tu ja yang bole boh, banyak banyak kang nanti berat plak nak loading. hehehe *alasan semata mata sebab tu ja yang ada dalam free blog template. kikiki*


1st day berbuka kali neh agak berlainan. sapa cakap tak dak orang nak teman. siap dapat makan kepsi free lagi. thanks kepada afiq sebab bernazar nak belanja kami suma makan kepsi. len kali nazar la lagi nak belanja makan pizza pulak. HEHE. 



sangat berlainan puasa kali neh. masa rehat ada 2 waktu. koi 7 sampai 8. lagi satu 5 sampai 530 p beli makanan, pastu koi 8 sampai 830 p makan. time nak buka puasa curi curi makan dulu. just nak batalkan puasa. 



1st day puasa p bazar. wow macam macam nak beli. suma tengok sedap kot. macam macam ada. pastu perot pulak dok bunyi bunyi krokkk krokkk tanda lapar. siap g amek bubur lambok free. mula mula nak amek sorang satu, konon konon tak cukup. nasib baik amek satu ja. tu pon sorang makan satu sudu. memang tak bole nak isi dah sebab perot penuh dengan air. 




oke lepas neh beli setakat yang mampu ja. tok sah dok ikot nafsu sangat. sila ikot capacity perot sendiri. beli banyak banyak pon bukan nyer abes. membazir itu amalan syitoooonn.


p/s: thanks to kinah, ilah, farahin, wan and hamdi sebab accompany aku buka puasa. tak dak rasa cam anak yatim piatu sangat. kena tinggal ngn mak ayah. hehehe. eh eh jugak afiq sebab belanja makan kepsi. nyummm nyummmm nyummmmmm =)

No comments:

Post a Comment