Friday, August 26, 2011

nothing much to say. =)

...assalamualaikum...


dekat dekat nak raya neh memang tak bole masuk keja 4 jam. mesti masuk keja sekurang kurang nyer 8 jam. lebih sangat di alu alukan. haha. sakit kaki pinggang suma ada neh. mau tak nyer berdiri hari hari. dulu berdiri sat ja pon time perhimpunan jenuh komplen lenguh kaki. skang nah amek hang. berdiri la puas puas. menderitalah engkau di parkson. kah kah kah


ehmm. sapa sapa yang mencari saya di facebook ingin dimaklumkan account facebook di deactivate kan sementara waktu. for haw long??xpasti. sebab aku neh kaki facebook. first time neh gatai kaki tangan suma tu galak nak deactivate account. terpengaruh ngan kak juju la neh. tapi aku rasa malam besok konpom activate balik. tak pon pas abes tulis entry neh. hehehe. galak kan aku??




hidup nie kan tak selalu nyer indah. sat kita happy sat kita sedih. kadang kadang sedih dan happy dalam masa yang sama. tapi bila kita sedar diri. sedar tak suma yang kita nak bole dapat. automatik we will say to ourselves 

"takpa, tak dapat pon tak pa. mungkin ada yang lebih baik untuk kita sebab tu kita tak dapat apa yang kita nak tu sekarang. "

see. how positive we are. masa tu kita akan realize, eh eh aku dah matured rupa nyer. before neh tak sedar diri sebab size badan kecik. erkk. apa kaitan??haha.



Respect those people who find time for u in their busy schedule but love those people who never see their schedule when u need them. Sometimes we waste too much time to think about someone who doesn’t even think about us for a second. Don’t waste your time on things that only hurt you, and remember to forget those who forgot you. Silence is a girl’s loudest cry. You will always know she’s deeply hurt if she’s ignoring you.Don’t take people for granted. No matter how much they love you, people get tired.




People change for two reasons:
1) They’ve learned a lot   2) They’ve been hurt too much.





oke time to go. 



p/s: my bestfriend never fail to be my shoulder. always be there whenever i need them. thanks guys. should i say i love u sooo damn much??tak payah kot kan. sebab memang dah tau kan. weeee~


2 comments:

  1. mekkkk, jgn duk activate lagi..mlm raya kita activate!!!haha :P

    ReplyDelete
  2. hahaha. okek2. tp klau xtau wt pa dh mmg km activate blik kot. jom kita tgk kami tahan dak sampai malam raya. kikiki~

    ReplyDelete