Saturday, August 6, 2011

serabutlah!!!

...assalamualikum...



arineh g kerja sepanjang hari emo. emo sebab kena marah sebab aku g semayang lama sangat. actually tak le lama mana pon. aku semayang zohor ngan asar sekaligus. it took about 30 minutes. g pon orang pon tak ramai mana. 


pastu lagi sekali kena marah sebab g semayang maghrib after berbuka. aku rehat pukul 7 sampai 8. berbuka 7.36 ptg. mana le sempat nak semayang, nak makan, nak pakai tudung suma tu. so aku decide amek wudhu siap siap kat rumah then sampai parkson terus semayang. bole pula la kan dia marah sebab tu. rasa cam nak berhenti. tapi nasib baik after tu dia cakap elok elok balik ngan aku. so, tunggu 2 3 hari lagi, if this incident did occur again, memang aku nekad nak berhenti. senang cerita kan. mak pon cakap baik berhenti ja. sebab depa tak paham. susah la. 


dah la aku serabut ngan benda lain neh. mula mula terkejut, pastu happy sat, back to reality sememang nyer aku terkejut plus konpius. that thing had never crossed my mind. even once. sumpah. pastu campuq ngn kes hari neh. aku memang serabut sangat sangat..rasa macam nak menjerit kuat kuat



AAAAaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! 

 p/s: benda yang bagi aku terkejut tu buat aku pikir 50 kali untuk jatuhkan hukuman. huhu~

No comments:

Post a Comment