Tuesday, September 6, 2011

memori tercipta lagi =)

...assalamualaikum...


tinggal lagi 2 hari duduk rumah. pastu balik JB. adeh dehh dehhh. malas bebonor la nak balik sana. seperti biasa satu apa pon tak packing lagi. bag pon tak tau mak simpan mana. hehehe




oke stop dlu cita pasal bila nak balik jb. jom cita pasal raya. alhamdulillah, dah 23 tahun sambut raya. dan mereka mereka ini lah aku selalu sambut bersama selain family member. its about 8 years we had celeb eid together.


8 tahun sambut raya skali. tapi being friends more than 15 years. ada yang dari tadika sampai sekarang. they came into my life and never left my side. 


kalau plan nk p mana mana dengan budak budak neh konpom ayah bagi green light awai awai. tak soal banyak dah. see betapa ayah aku trust budak budak neh. if one of them cakap nak jadi menantu pon aku rasa ayah aku terus setuju pa. haha tak mau la. 





 bersama bodyguard tak bergaji. tapi tak cukup sorang neh. syiok dok kat india sampai tak mau balik raya. haha. depa dah sound awal awal, dah jumpa calon bawak jumpa depa dulu. sebab nak interview tengok. haishhh kalah ayah aku. =,='







thanks Allah for sending them into my life. alhamdulillah =)





" friendship isn't bout who you've known 
the longest, but its about who came and never left "

No comments:

Post a Comment