Thursday, October 13, 2011

good morning morning morning. =)

...assalamualaikum...

good morning. i mean very early good morning. phewww. awal kan pagi neh. sebab tertido pukul 9 malam. terjaga pukul 1.30 pagi. end up aku xbole tido sampai sekarang. 

jaga dari tido terus g amek baju kat tempat mesin basuh baju. motif basuh baju ngan mesin dengan harapan baju tu cepat kering. sekarang JB asik hujan. basuh baju ngan tangan alamat nyer baju aku busuk sebab lambat kering. tapi, aku sangat keciwa. mesin basuh tu gagal nak keringkan baju aku. meaning, water still dropping masa aku kuarkan baju dari mesin. arghhh!!!*tiba tiba tensen. haha*

dok mengadap encik PSM. tengok tengok data. pilih pilih area. susun susun tajuk kecik. dok fikir which tajuk yang reliable and make sense and important. 

tiba tiba rasa macam dh malas nk sambung master. dengan kadar kemalasan yang ada sekarang. tapi.......

No comments:

Post a Comment