Sunday, October 23, 2011

serabutlahh!

...assalamualaikum...




menyampah bila dapat aseimen susah gila. menyampah bila dah dapat solution tapi still tak bole nak proceed. reason??software tak bole nak install masuk laptop.


mengada betol la. windows vista takmo. windows 7 pon takmo. nak windows xp ja. dah pasang work station yang bercirikan windows xp dekat windows vista and 7 pon takmo jugak. laptop aku windows xp, tapi tak bole install erdas 8.6 sebab penah install tapi ter'uninstall'. technician lab g tuka computer names sebab nak install software lain. so, software tu tak kenal directory dia terus tak bole guna. 


tensen neh. and its not good for health. argghhh tak suka tak suka!! the only way nk install, format laptop. gila la. nak guna skali. untuk lab neh. and mark given only 1. tak berbaloi. 


susah la bila deal ngan software neh. siyes susah. =,='

2 comments:

  1. huhuhu..tawu xpe..kite prnh rase kot..utk psm lak tu..tension gile!!!!!lg satu utk software RS ni..klu bleh system laptop die kene 32 bit sj..klu 64 bit agak ssh nk terima software2 tu..grrrrrrrrrrr...klu nk format semata2 utk software tu mmg x berbaloi..en salleh pn x galakkn..huhu..

    ReplyDelete
  2. wuaaaa. risau gila neh. bsok nk kena summit rport dh. cmne neh akidos??sumpah tensen neh!!!arghhhhh

    ReplyDelete