Sunday, November 20, 2011

finally, she's married!!

...assalamualaikum...

happy + bahagia + sedikit sedih. reason aku sedikit sedih sebab aku tak dak masa one of my besties get married. even masa nikah aritu dan masa kenduri nanti. reason aku tak dak aku jauh di selatan, plus tinggal 6 minggu macam tu untuk aku habiskan semester neh. means will finish up my degree level or people said my undergraduate period. owhhh tak sabar nyer. busy dengan assignment and project antara factor aku tak bole attend her wedding. wuaaaa sedeh nyer. 

jom cuci mata tengok gambar nikah dia. =)

 


nak g nikah. muka berseri nyaaa!!!
muka nebes. nebes la sangat mak cik neh. haha. depan masjid. 


best picture!!banyak banyak gambar, nie yang aku suka. syukur alhamdulillah suma dah selamat. tahniah ummi.




segak sungguh aih mak cik neh. orang tua tua cakap seri pengantin. hehe. macam pelakon bollywood pon ada aku tengok. whatever it is, im soooo happy for you darling. and sorry sangat sangat sebab aku tak dak on your special day. 

p/s: tiba tiba rasa nk kawen jugak! haha. *sambil ketok pala* jangan dok berangan. perabeh degree dulu. pastu baru cari calon. hehe. ehmm. calon pon tak dak. so tak yah nak berangan lebih lebih. -_-

No comments:

Post a Comment