Wednesday, November 2, 2011

phewwww~~

...assalamualaikum...

phewww~~ bunyi kelegaan. alhamdulillah. minggu yang busy se busy nyer baru berakhir. rasa macam nak teriak 50 round ja minggu neh. keja skolah ada dua ja tu tak terasuk projek tapi rasa macam ada 50. aigooo. dengan dugaan tak dak air. bangun bangun pagi kalut nak p presentation air takdak!!!ya Allah memang kalut aku pusing 1 blok cari air. gila ka nak p class, presentation plak tu tak mandi??kalau stakat nak g class aku still bole pejam mata tak mandi. tapi sebab ada presentation. NO!!

minggu neh 2 malam berturut turut tak tido malam.  arghhhh memang mati sel otak. nak kena minum susu baby hat mahai tu dah rasa nyer. friso gold ka, anmum essential ka yang ada DHA++ tu. bagi sel otak berkembang balik. kekeke. pastu dengan takdak air. klau ada pon macam chipsmore. sat ada sat takdak. then black out!!!yeahh terbaik!


kesian project aku. terabai. konpom supervisor aku tercari cari mana la budak neh. mau kena wat notis who found this girl will be rewarded kot kan. baru aku p jumpa dia. haha. ampun cik sam ampun


haaa dalam dok super duper busy aku dan lagi p stadium baru utm. lawa gila. rasa macam masuk stadium shah alam dah. pasneh tak yah kalut kalut nak p stadium jauh jauh. utm pon dah ada. p sana dengan niat nak jogging. tapi sempat la snap a few pictures. 



dari jauh nampak sangat smart. blame my camera resolution. tak mampu nak bagi cantik lagi. sobs! mula mula tengak. wuaaaaaa~~*gaya perak gang running man. haha* sangat cantik



 dalam stadium. cantik kan??kan kan kan??haha. nie guna panorama method. yang ada 3 frame pastu amek gambar joint skali. di sebabkan tak pandai nak cari match point inilah hasil nyer. tak perfectly match. adehh. jom p tengok kolam renang pulak. 







tadaa!!!budak budak laki class aku dah p rasmi dah sem lepas. masuk berenang malam malam pak guard tak dak. aku tak reti berenang. so tengok  ja la. not officially rasmi lagi. so budak budak utm ja la baru tengok. tunggu utm buat press conference majlis perasmian nanti. insya'Allah masuk paper. hehe. 


malam besok balik kedah. yaeyyy!!rindu nyer rumah. =)

2 comments:

  1. haha. tu la. lepas neh jog atas track la. xmau dh jog ats jln besa. haha

    ReplyDelete