Wednesday, December 14, 2011

alhamdulillah

...assalamualaikum...

alhamdulillah syukur Ya Allah. pagi neh sambil sambil buat writing thesis aku tergerak hati nak g check balance fees for this semester. dengan harapan bantuan kewangan from utm dah di approve kan. aku tak pernah cita about this before. actually dekat utm ada tabung bantuan kewangan for student extend yang memang dah tiada penaja. means ptptn dah tamat kontrak dan sebagainya. bantuan dia tak la banyak tapi up to rm1000. aku cuba apply and alhamdulillah dapat rm1000 dan dipotong terus yuran pengajian. from rm1971.00 dah berkurang menjadi rm971.00. 

still banyak. but harus bersyukur. kalau nak bayar semua nyer sendiri agak berat. almost rm2000 tu yuran untuk sem neh. yuran paling banyak sepanjang pengajian di utm. =,=




actually benda yang dia potong tu memang yang dia charge dan aku jarang guna. so at least tak la emo sangat bila nak bayar yuran kan. yang belom di bayar yuran hostel and utm professional course (upc). upc neh la wajib diambil dan baru sem neh di apply kat suma student undergraduate. klau tak ambil tak bole grad. =,=

agak agak ada tak yang nak tolong bayarkan balance yuran tu??hehehe.

berita ini membuatkan aku bersemangat nak siap kan suma benda. syukur Ya Allah. =)

No comments:

Post a Comment