Friday, December 9, 2011

bantal baru

...assalamualaikum...

just came back from jj. 2 3 hari neh asik membeli la. release tension la konon kan. haha. bak kata cik kiddy shopping therapy. ya ya agak berkesan. tapi tak bole di amalkan selalu. klau kaya xpa. amal la. tak beli apa pon. just beli bantal. abeh la. pasneh keja aku tidoq ja. then aku realize. aku ada persama ngan ji hyo. kami kuat tidoq. haha

kah kah kah. sila percaya dia species kuat tidoq macam aku. hehe. but dia sangat cantik. nak compare dengan aku memang macam langit dan bumi la. tapi apa yang aku nak sampaikan kat sini: dia kuat tidoq macam aku. kehkehkeh.

semalam aku g johor premium outlets (JPO). memang tempat orang kaya ja neh. suma brand ada. cari apa pon. burberry, versace, dolce n gabbana, coach suma2 branded item la. discount up to 70% but the price still above rm500. gila kan?? and aku end up kat padini ja. tu ja yang aku mampu nak shopping bagai. kat parking lot aku tengok depan belakang kiri kanan perghhh bmw, mercedes. kereta orang kaya. terasa kerdil gila diri ini. haha. tapi tak nyesal g. bole tengok orang orang kaya shopping hand bag harga rm1000.


and before aku menulis entry ini, aku ada pass by a page. then i found the good doa for girl to practice. doa apakah itu??doa mencari jodoh bagi mereka yang masih single macam aku. hehehe. since dah jumpa eloklah dikongsikan. iye dak?


click kat image untuk bagi lagi besar so senang la nak baca. amal amalkan lah. hopefully kita semua ditemukan dengan jodoh yang baik baik. kita hanya merancang. Allah juga yang menentukan. pray and pray cause Allah always listen. =)

No comments:

Post a Comment