Sunday, December 11, 2011

hehe

...assalamualaikum...

aku ada extra class. wajib hadir. kalau tak hadir tak bole grad. kejam kan utm. niat murni utm dikenal pasti. tapi timing sangat tak baik. dan aku tiada mood nak g. but. hehe. hehe. gelak gateiii. 

tiba tiba rasa nak flirt flirt dalam kelas itu tuu tuuu. haha. tak tau la budak mana. baru jumpa. tak tau nama. tak tau which faculty he came from. just usha usha begitu sahaja. at least ada sebab aku nak attend that class. kah kah kah. 

its normal kan? kan? 

and the best thing is. he did notice me too. kuikuikui *bertukar jd kucing malu2*

tapi dah ada orang spoil kan perasaan itu. adehh. kejamm nyerr.

naim mu kejamm!!!its not the perfect timing for that joke.

tapi takpa la. aku tak rugi pon. good looking doesn't means he got a good manners. so no stars for him. indah di luar tak semestinya indah di dalam.

and terdengar lagu dekat blog alin. and tersuka pula kat lagu tu. 


agak sedap di dengar. nice lyrics. but to whom should i dedicate this song?? dekat sapa sapa ja lah. enjoyyyyy~~  

No comments:

Post a Comment