Sunday, December 4, 2011

a reward for me version 2

...assalamualaikum...

aim nak tengok breaking dawn and ombak rindu berjaya. kuikuikui. pueh hati dah aihh. *sengeh sampai telinga* tapi breaking dawn part 2 khabar nyer tahun depan bulan 12 baru nak sambung balik. arghhh lambat lagi tu. tak sabaq kot nk tengok anak bella ngan edward. comelll!!and bella already turn into a vampire. mata merah. wahh tatottt la. haha. actually aku memang peminat twilight. so mai p lah jalan cita macam mana pon, aku akan cakap best. jadi, jangan terpengaruh dengan aku. haha
 
for ombak rindu bagi aku best. tapi since aku dah baca novel dia before neh agak frust la. make sense la kan. combine 3 novel truih opkos la kena ada scene yang harus di potong. biro ngn wawa pueh hati. sebab depa tak baca novel. but scene atas katil tu tak bubuh pon takpa. 

there are few funny things happened masa tengok movie ombak rindu. first kami masuk lewat 15 minit. then aku notice ramai gila la peminat ombak rindu. sebelah biro ada 2 orang pompuan. dok komen komen itu tak kena, ini tak kena, lepas neh jadi apa. memang bising la. si biro neh nak concentrate tengok movie pon tak bole. aku selamat la sebab dok tengah between wawa ngan biro. memang bole focus la. then aku dengar biro kata "kak, kak, diam sikit bole tak??saya nak tengak movie neh". hahaha. betapa biro minat sampai p sound orang. 

motif dia emo sebab dia sebenar nyer ngah membayangkan dia adalah maya karin. hahahahaha. sumpah aku tak bole terima. kalau dia assume dia aaron aziz memang normal la kan. aku ngan wawa sakit perot gelak kat dia. haishh la mohammad biro. macam macam. 

     
agak berbaloi baloi kalau p tengok pon. tak rugi. tapi lagi berbaloi kalau tak pernah baca novel asal. and one more thing, aku rasa lisa tak sesuai untuk watak mila even dia memang berusaha buat yang terbaik. and maya superb. aaron aziz??aku tak minat. haha~

No comments:

Post a Comment