Thursday, December 1, 2011

a reward for me

...assalamualaikum...

its been an ages aku dok mengadap laptop. mengarang dan mengarang. just to fulfill the requirement to finish undergraduate level. owhhh..otak sangat penat. penat berfikir. penat menjaga hati. agak penat since aku adalah minoriti dan masuk ke kumpulan majoriti. but a good experience actually. before neh asik ngan golongan sendiri. so right now im thinking out of box. ehm maybe. haha.

reward for my self today. aku berbekam!! tak dak la banyak tempat. tapi kat kepala. 
asik pening. 
hampir setiap hari kepala berdenyut. 
dan rasa nyer sangat lega. 
bila mengarang dah tak berdenyut. 
alhamdulillah. 

ini adalah cubaan kedua berbekam semenjak 2 tahun yang lalu. yang tinggal sekarang adalah rasa pedih kena cucuk ngn jarum. sebenar nyer nk try dekat belakang kepala. means cukur rambut sket. pastu bekam kat situ. itu adalah kawasan yang sangat effective untuk hilangkan sakit kepala. tapi masih belom yakin untuk cukur rambut walaupon sikit ja pon nak kena cukur. haha.

actually aku agak emo ngan sesuatu. for example. kita tumpang kereta orang. bila dah sampai kita tunggu tuan kereta turun dulu dan bergerak sekali or kita terus menonong pergi dan tinggalkan tuan kereta sendirian?? mana rasa hormat kita dekat tuan kereta tu?? benda neh bagi aku bad mood selama 2 hari. aku ditinggalkan sendirian sampai rasa im i their driver's?? maybe aku rasa macam tu sebab terlalu penat. ehmm maybe.

done saying silly things. its better continue doing my writing. i doing this for my family. just to make them proud. dan buat depa rasa semua penat lelah berbayar through my achievement. insya'Allah. 

benda lain takmo pikiaq. membesarkan benda yang kecik just not my way. =)   

No comments:

Post a Comment