Tuesday, January 3, 2012

manja kan

...assalamualaikum...

please ignore the entry's title. it just a title that i made up. just a title. oke. straight to the point. i have an issues. i can do anything except eating alone and tapau makanan. owhhh. itu adalah masalah terbesar dalam hidup aku dan tak boleh di atasi buat masa sekarang. manja kan aku. oke title tu did mocking me!!booooo~


aku rasa macam sangat pathetic when im eating alone. rasa sedih je. tapi kat umah tak pa. sebab close air kot. tak ramai orang. and when tapau. terus selera makan kureng. pasai pa tak tau. argghhh. 


in public tolong la sapa sapa teman aku makan. aku sangat rasa macam anak yatim piatu bila makan sorang sorang. wuaaaaa. *orang macam neh pon ada kan. haishhhh* =,='




peneman setia aku di sini. mereka mereka itu. tak larat nak tulis nama sekoq sekoq. actually depa pon dh tak larat nak layan kerenah aku dah. hahaha.

No comments:

Post a Comment