Sunday, January 22, 2012

sweet 24th rhushal. =)

...assalamualaikum...

how time flies kan. tup tup im turned 24 already. and first time aku lupa my birthday. so impressed with my self. aku tak pernah lupa my own birthday. even once. but this year, i do. and aku sedar pon sebab banyak notification kt facebook. 

mula mula ingat org dok post iklan or tag jual barang. rupa rupa nyer all of them wish me a happy birthday with beautiful doa they attached. tiada apa yang lebih bahagia daripada di doakan oleh mereka mereka di sekeliling kita kan. =) 

suma sebab final year punya projek. i did my best. do everything just to make sure ilmu aku dalam project tu tak sesat. dan tak malu bila orang baca they will said. she got the idea. and in future people can used it as reference. ehmmm maybe. hehe

thanks to all yang celeb my birthday that day. really appreciate it. but, there something terrible occured. aku tak tau nak class kan whether it terrible or not. kareta aku kena langgar dengan pegawai keselamatan utm. sedih memang sedih. aku rasa memang kuat dia langgar sebab kembara yang dia bawa tu pon bole kemek dan dalam. tapi dah hantar g ketok just tak cat balik. that officer promise me yang dia akan cat. hopefully dia keep his promise. 




 after kena ketok. uncle ketok tu just cat macam tu ja. as camouflage purpose. takde la orang notice sangat kesan ketok tu. but the scar still remain a scar. kan?
tak mo fikir banyak. everything happened always contain its own massages. so aku tak put the blame on him even aku memang tak salah langsung. lagi pon dia tak lari. tunggu aku kat bawah blok. deal dan bayar. but to forget it just like that, ehmm it will take time.

 cute birthday cake. just for us.






mereka bulatan gumbira dan sedih aku. be with me in everything while i'm away from my family. thanks semua. 


No comments:

Post a Comment