Wednesday, February 1, 2012

i'm home!!!

...assalamualaikum...

finally i'm home. alhamdulillah. semua dah settle. punya la banyak kali postpone nak balik kedah. sampai kena juai balik tiket bus. tapi semua tu berbaloi. aku tak rasa rushing sangat. in fact aku sangat serabut. hehe. 

dah terbang semua nya. yeayyyyy!! and aku ada something nak share. thanks to my little ayu. for those jokes. first bila masuk bilik air, nak cuci tangan. aku notice this toilet rule. dia tulis dekat botol sabun. kah kah kah


aku patot amek awai awai lagi. so ink kt botol tu tak ilang. oke dia tulis macam neh

ayu dan noriha (mak aku) 
jangan guna
kalau guna 
awas nasib orang itu!!!

hahaha. ayat macam bahasa indon. pengaruh cita sinetron banyak sangat neh. sampai ayah aku nak guna pon tak bole. padahal beli guna doet ayah aku. kekeke. lagi satu. aku jumpa dalam buku catatan dia. perghhh buku catatan tu. aku kecik kecik dulu pon tak dak buku catatan. haha


ayat dia tak tahan. gelak guling guling aku ngan rhude baca. ada banyak lagi yang dia tulis dalam buku catatan tu. senarai nama yang balik sekolah dengan ayu la. kawan karib ayu la. macam macam lagi la.

kreatif kan budak neh. haha~

No comments:

Post a Comment