Wednesday, February 22, 2012

simple update

...assalamualaikum...

simple update before aku masuk tido.

dah 4 hari aku sampai jb. tak buat apa apa pon. selain makan, tido, lepak lab, main facebook. hehe. bila dah main facebook neh macam macam la kita jumpa kan. and one thing that never failed to make me feel irritated and annoyed bila orang yang kita menyampah muncul dalam home kita. tak kisah la dia update status ka, comment kat sapa sapa pastu kuaq kt time line, post dalam group yang kita join ka etc. rasa tu memang tak boleh nak buang. take times kot. the truth is. aku menyampah gila. sekian.   

2 comments:

  1. samapi ht menyampah kt i. sedey taw. iskh3.. prruuuttt (terkentut)

    ReplyDelete
  2. ha la. mu toksey belanja aku mcd. haha

    ReplyDelete