Thursday, April 26, 2012

hmm...

...assalamualaikum...



oke. nak share tapi cek maluuu~~~hehe. share kat blog pon boleh lah. the truth is. aku memang tak reti cakap lembut lembut. hehe. tak reti cakap slow slow. sapa sapa yang terasa ngan tone dan bahasa yang aku guna. mintak ampun zahir dan batin. jangan disimpan dalam hati.

haaa lagi satu. lately neh aku nyer sense of humor a.k.a sifat sensitivity kurenggg sikit. dont know why. sampai tak perasan dan tak alert situasi orang sekeliling. melawak tak kena tempat. SORRY.

nak kena duduk bertafakur. panggil sense of humor tu mai balik kat aku.

 i need u.

 please come back to me.*muka series*

Tuesday, April 17, 2012

haishhh la~

...assalamualaikum...

*ayat cliche* its been an ages since me update my blog. last entry was about my obsession to lee min ho. adoii la. mood menaip tak mari. macam mana nak menaip??kekeke *ayat cliche end. HAHA*

rasa rindu gila sungai petani. since aku baru lepas view blog syoo. aaaaa. lama nya tak bergambar, meronggeng, lepak kedai makan. makan rojak. nyummm nyummmm. klau di hitung hitung, tak sampai 2 bulan pon aku stay kat sp dalam masa setahun. sampai konpius hujung minggu kedah sabtu ahad or jumaat sabtu. this confusion will make syoo nak hawing aku jauh jauh. HAHA.

hala tuju still blurr. samada in future aku still stay kat JB or moving to kelantan. jeng jeng jeng. buat apa tu kat kelantan??for sure both places still far far away from kedah. *deep sigh*

tiba tiba aku tanya diri sendiri. am i making the right decision?? aku sedikit blurr dan hampir lost. aku dah rancang semuanya and now its turn out not like the way i had planned. first time aku rasa macam neh. lost dan tak tau nak buat apa.

and there are question that keep buzzing my mind, in future what type of person that i will be??perancangan itu ada. aku serahkan semuanya kepada Allah. without having faith in HIM, our life is nothing.