Sunday, May 20, 2012

merantau lagi.

...assalamualaikum...



keputusan telah dibuat. my next kawasan bermastautin is kelantan!!! yeahhh gomo kelantan gomo la pasneh. haha. keja merantau je kau rhushal. hehe. selagi mampu merantau lah. pegi menuntut ilmu. yang penting family approve. dah dapat berkat plus pahala dah kan. orang paling happy ayah la. dok imagine aku konvo lagi skali. hadoiii. siap plan nak pakai baju apa pulak nanti. haihhh! but...

before g kelantan aku cuti 2 bulan lebih beb dok umah. hahhh. hambek kau. dok umah belajaq masak ngan mak*muka malu malu tengok lantai*. harapan plan belajaq masak tidak tergendala. haha.

tapii....

aaaa actually kan.

aku still tak leh imagine hows life kat kelantan. since aku memang tak penah jejak kaki g kelantan. sorang sorang survive. makan suma tu. mati lah kau rhushal. HA HA. *gelak tak ikhlas*

tapi tidak mengapa. di mana ada kemahuan disitu ada jalan. tawakal. *muka siyes* insya'Allah aku boleh.


4 comments:

  1. bila yg bakal brcuti 2 bulan 2?stat bila?nk p knduri kndara brsama ang..xda member nih..huhu

    ReplyDelete
  2. haha. insya'Allah kenduri kak long ngn afiq aku boleh p. jom p skali. stat cuti btol2 tgh bulan 6 kot. hehe

    ReplyDelete
  3. ooo..knduri hamdi, nimy x p la?

    ReplyDelete
  4. xdan la. sbb aku smpai kedah 2hb ptg. teringin nk p sbnr nyer. tp apakan daya. hoho

    ReplyDelete