Tuesday, July 24, 2012

love letter

...assalamualaikum...

celik celik mata nampak ayu dok sengeh sengeh. dengan rasa yang sangat malas nak layan aku buka sebelah mata ja pastu dengar mak dok bising soh ayu mandi p ngaji. haha.

ayu: kakak satgi buka facebook tau. ayu antaq message kat kakak. buka tau.
aku: ehmm.
ayu: jangan lupa buka.
aku: oke. *mood still malas nk layan*

then aku cam terpikir apa la budak neh tulis. dia antaq message ka dia tulis kat wall aku. risau gak sebab budak neh bukan leh caya sangat. aku bangun mandi pastu sembang ngan mak sat. gossip sikit sikit. bulan posa xleh gossip banyak banyak. haha. check fb tengok tengok ayu antaq benda neh guna fb ayah 



aku tak ajaq dia benda benda camneh especially icon suma tu. dia tulis sendiri. haha. dapat love letter camneh sangat terharu. tu baru adik, kalau anak sendiri??haishhh ilang geram marah suma tu. hahaha


p/s: kids never lie. ekeke

No comments:

Post a Comment