Thursday, November 22, 2012

hari yang indah

...assalamualaikum...

for the first time since i've came to jeli, g jalan jalan kat tanah merah. kawasan dia tak de la hebat mana pommm. tp after 3 bulan dok dalam hutan * ehmmm jeli still hijau thats why i called hutan. hehe * aku jadi jakunn jap. haha. sebab tanah merah ade kedaiiii kedaiiii kecik yang macam kat taman u or other states yang membangun dekat malaysia neh * hehe * dan aneka dan kfc dan pantai timur.

sapa sapa yang tak penah dengar aneka dan pantai timur tu. meh sini aku nak sekolahkan ampa. aneka dan pantai timur tu adalah PASARAYA. aku sampai dah lupa bau supermarket macam mana. hahaha. pathetic gila kannnn. masuk masuk sedut udara supermarket rasa macamm aaaaa hidup aku dah lengkap. hahaha. aneka tu biasa je. so pantai timur much better sebab dia besarrrr.. hehe

even aku bukan peminat fast food and since dah sampai tanah merah, memang kfc le yang aku cari. gila ka apa tak g makan kfc. rugii la klau tak g kannn. hehehe. masuk, order and like usual makan tak abes. *typical me* bungkus  bawak balik. and dalam sejarah, aku supper kfc dekat jeli. hahaha. hebat bukann?

tapi nak g selalu macam tak je. dari jeli ke tanah merah about 45 minutes. jauh jugak la. untuk menikmati keindahan hidup sebulan sekali boleh la nak g sana kann. dulu dekat utm hari hari aku ulang alik g jj., rindu pulak kat utm. hehe.  

No comments:

Post a Comment